Logga svart

historia

Pepes Mode grundades år 1982 av
Peter Söderström och Stefan "Putte" Alarik.
 

Namnet, som till en början var pe-pes mode, kommer kort och gott från (P)eter och (P)utte, och uttalas med allra störst framgång om du besitter en liten touch av Stockholmska.
Det där med uttalet försvann dessvärre någonstans på vägen, och butiken går numera under den mer norrländska varianten som ofta förknippas med halvfulla glas och klackarna i taket, snarare än med kläder och mode. 

Om detta har med de två herrarnas livsstilar att göra, eller om det bara blivit så ändå - det låter vi vara osagt. Hur som helst så köptes det hela av alla inblandade, och idag erkänner vi att det ofrivilliga namnbytet faktiskt blev till det bättre!

Men det är inte bara på namnfronten det har hänt saker under de snart fyrtio år som företaget varit verksamt.
En snabb snegling åt höger och du ser den allra första annonsen som publicerades för bolagets räkning, en annons i tidningen Ljusnan den 19e maj år 1982.
Här radas mängder med information upp om vad som komma skall, och framförallt är det tre punkter som skiljer sig från de mer uppdaterade försöken att nå ut till våra kunder;

BLUSAR OCH KJOLAR
-"Damkläder" är något som kommit och gått under åren i butiken, och även om vi idag inte har möjlighet att erbjuda just detta så kan vi med största sannolikhet säga att detta kommer hinna ändras många gånger även i framtiden.

ODENGATAN 5
I takt med att företaget utvecklats så har även butiksytan vuxit. Idag är vi stationerade på Västra Stationsgatan 7 i Bollnäs, och har ca. 300m2 butiksyta att tillgå.
Mer info om det, samt hur du hittar hit, finner du under "KONTAKT" i menyn nedan.

HÅR
Än idag är chansen väldigt stor att du springer in i någon av de två herrarna på bilden
vid ditt besök hos oss.
Med en enorm mängd sammanlagd erfarenhet så fortsätter de leverera det allra senaste från modesvängen till såväl gammal som ung, och gör det minst lika bra som tidigare.
I dagsläget känns de däremot igen med aningen högre hårfästen, och med snäppet fler gråa hårstrån. 

-

Mycket har som sagt ändrats, men en punkt stämmer fortfarande in väldigt bra på vad vi vill bidra med
genom vårt arbete;

"VI SIKTAR IN OSS PÅ FRÄSCHA KLÄDER TILL BRA PRISER"

Välkommen till oss på Pepes Mode!

Stefan "Putte" Alarik
Stefan "Putte" Alarik
Peter Söderström
Peter Söderström