NYHETER

Nytt märke i butiken.

FARSDAGSERBJUDANDE 1/11-8/11

KVÄLLSÖPPET TORSDAG 2/10!

INKÖP 30/9-14

Peter från Selected Homme visar upp delar av vårens kollektion.

På tisdagsmorgonen var det upp i ottan som gällde för tre av musketörerna i personalstaben. Då var det nämligen återigen dags för inköp, denna gång på Scandic i Bollnäs, och det var Peter från Selected Homme som stod för kalaset.
Kollektionen som visades var en såkallad Vår-2a, dvs nästa års andra stora leverans, vilken kommer börja synas i butiken från och med Mars-15.
En hel del härliga nyheter presenterades och vi kan se fram emot att möta våren och sommaren med bland annat shorts i linnetyg och härligt tunna t-shirts, samt att trenden med mönster i alla dess former kommer att hålla i sig.

Kan även meddela att vi har goda nyheter för den som först och främst tänkt ta sig igenom en kall vinter.. Den populära chinos-modellen One Luca, även den från Selected, kommer redan i december göra comeback i butiken. Denna byxa har ett aningen smalare benslut än övriga chinos, och har därför blivit till en stor favorit! Mer info om det kommer självklart vad det lider. 

Selecteds populära chinos-modelle One Luca gör comeback i butiken i December.

SAMARBETE MED BOLLNÄS BANDY

I dagarna har det varit stjärnglans i butiken, då alla spelare i Bollnäs elitserielag i Bandy fått chansen att plocka ut varor till en fotografering inför kommande seriestart.
Vi kan skvallra om att Jeans från Tiger och Diesel har fallit många i smaken, samt att stickade tröjor från Morris stått på mångas önskelistor.
Så gör som grabbarna i Bollnäs Bandy du också, kom in och höstkitta dig hos oss på Pepes Mode!

Med en varsin påse i näven är fyra av lirarna redo att möta alla vinterns motstånd, både på och utanför planen. Från vänster: Niklas Prytz, Marcus Ståhl, Samuli Helavuori, Samuli Koivuniemi.

PRISVÄRT!

Fjolårssuccén "Boom Puffer Jacket"  från Jack & Jones är tillbaka i butik - nu till ett ännu bättre pris på 399:-.
Jackan är fylld med ett fakedun av polyester vilket kommer värma gott nu när hösten och vintern närmar sig med stormsteg. Finns än så länge i färgerna svart och marinblått men ryktet säger att ännu en färg kommer leta sig in i butiken framöver.
Så vårt tips lyder: Skynda dig in och plocka hem ditt exemplar - risken är stor att de kommer gå åt.

PEPESGOLFEN 2014

Söndagen den 27e Juli gick årets upplaga av golfävlingen Pepes 18-hålare av stapeln på Bollnäs GK, Hårgabanan.
Intresset var i vanlig ordning stort med en full startlista på totalt 111 golfare som gjorde upp om segern i tre olika klasser. Nytt för i år var också att vi hade en liten fototävling mitt i allt golfande, mer om detta finner du lite längre ner på sidan.

Dagen bjöd på trevligt väder och finfina resultat, och vi hoppas innerligt att alla deltagare känner sig lika nöjda med dagen som vi gör. 

Vinnare av bästa brutto: Jonas Källänge Nilsson, 73 slag, med sin vinst - en badrock från Boomerang.

Vinnare i A-Klassen: Jan Åke "Jåfen" Forsberg med mäktiga 66 slag netto. Som förstapris valde han, förutom ett presentkort i butiken, denna funktionströja från Peak Performance.

Vinnare i B-Klassen: Tommy Sköld på 69 slag brutto, här med sitt presentkort samt en piké signerad Peak Performance.

Sen var det ju det här med fototävlingen, ett litet plus i kanten som uppskattades av många och som gav dig som deltagare chansen på fina priser även om slagen inte satt där de skulle just denna dag.
Tävlingen gick ut på att man under dagens gång skulle lägga upp bilder på det sociala mediet Instagram och "hashtagga" #pepesgolfen2014 samt #pepesmode för att vara med och tävla.
En hel del bilder lades upp och vinnare i "Bästa bild" blev Gun Marie Svärd (@eiram66) med denna fina bild från utslaget vid hål 14.

Övriga vinnare i fototävlingen var:
Mats Hedberg (@mathserpieces)
Isabelle Jalgerius (@bellajalgerius)
Sandra Forsberg (@sandraforsberg70)

Dessa är alla välkomna in i butiken, där priser finns att hämta!

För att se dessa, samt övriga bilder från dagen, så letar du upp ovan nämnda "hashtags". Glöm inte heller att följa oss och vad vi gör om dagarna på @pepesmode!

NYA JEANS-MODELLER!

Höstens kollektioner börjar som bekant trilla in i butiken, och för några dagar sedan fick vi det stora nöjet att packa upp ca. 2 ton nytt och fräscht från Diesel.
Förutom ett gäng överdelar med bland annat en blommig skjorta samt ett stycke läskig sweatshirt med tiger-tryck, så kom det självklart en rejäl laddning jeans. Dels nya tvättar i de populära modellerna Tepphar och Darron , men också två helt nya modeller som ser riktigt lovande ut. Dessa två går under namnen Sleenker - En supertight och supermjuk skinnymodell, samt Buster - Slim-modell som även den är mjuk som en vind mot buggarna.
Välkommen in och prova ut ditt nya par!

ANNONS 28/7-14

DUBBELBOGEYS I GÄVLE?

Cheferna lirar Audi-golf på Gävle GK. 13/6-14

Något resultat har ännu inte redovisats, vilket lett till misstankar om många bortslagna pepes-bollar. Smart marknadsföring eller brist på talang? -Det är frågan.
De båda cheferna har sökts för en kommentar, dessvärre utan framgång.

JACKOR!

Trots en stundtals enorm hetta så börjar höstens härliga plagg leta sig in i butikens lager. En uppsjö av grymma jackor har redan landat, bland andra denna skönhet med skinnärmar från Jack & Jones Vintage som är din för fina 1299:-. Först till kvarn!

11/7 2014 - REAN ÄR HÄR!

SMYGSTART!

Imorgon startar vår stora sommar-rea!
Men till dig som letat dig in hit kan vi tipsa om att det i skrivande stund smattrar för fullt i rödmärknings-apparaten, så ja, du kan komma in och göra magiska fynd redan nu. Före alla andra!

FYNDLÄGE

STOR JEANS-REA!
In med det gamla och ut med det nya, tänker vi.
Därför har vi nu på upp till 70% rabatt på utgående modeller.
Skynda fynda!