sociala medier

Via våra sociala medier kan vi snabbt och smidigt uppdatera dig som
kund med det allra senaste som trillat in i butiken.

Följ oss på facebook och instagram för att bli först med det senaste.

 

instagram

@PEPESMODE - #PEPESMODE

51

NYTT MÄRKE I BUTIKEN! Mitt i rea-ruschen damp den ner. Första leveransen från klassiska Tommy Hilfiger! 👌 Hoodies - 1000kr Sweats - 1000kr Tshirts - 450/500kr Och som sagt, fortfarande mycket goa fynd att göra på rean, så tveka inte att kika in om ni har vägarna förbi. Vi ses!

28

Du har väl inte missat att sommarens stora Rea är i full blom? Kanonerbjudanden på allt från jeans och t-shirts, till pikéer och finskjortor! Och som om inte det vore nog så ramlar det in nyheter för sensommaren varje dag 🎁 Välkomna! #levis501 #jlindeberg #jackandjones #morrisstockholm

16

Äntligen lördag, och rean tågar på! Packat med bra erbjudanden från samtliga märken, och inte minst #peakperformance 🔥 Vi har öppet till 15.00. Välkomna!

39

Nu är vi igång! Årets stora sommar-rea med massor av goa erbjudanden från alla tänkbara märken, såsom #morrisstockholm #stenströms #lesdeux #jackandjones #levisjeans #selectedhomme #lyleandscott och många fler! Vi har öppet idag 10-18 och imorron lördag, 10-15. Välkommen in och fynda!

36

Imorgon startar vår stora SOMMAR-REA! Men för att vi ska slippa vara här hela natten så kan man redan börja skymta rödlappar i butiken.. jajamen, från alla märken. Såsom #lyleandscott , #levis , #peakperformance , #jackandjones och många fler!Just sayin.. Vi har öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-15 ☀️ Välkomna!

15

Vad är väl en sommar utan vita sneakers..? Jack & Jones, 700:- 🔥🔥🔥 #jackandjones #mensfashion #menwithstyle

33

Kanonleverans från Jack & Jones! Skjortor, både kort och lång ärm. T-shirts. Linnen. Cargobrallor. Och jeans såklart! Ruskigt fina och som vanligt till riktigt bra priser! Välkommen in och bläddra! 👖 #jackandjones #mensfashion #menwithstyle #jeans

38

Solen skiner på Johan som är kittad med följande: Ny färg på favoritbrallorna "como pants" från Les Deux, kortärmad semesterskjorta från Jack & Jones, Bucket Hat från Les Deux och sist men inte minst glajjor från Selected. Molto bene! -som man kan säga. 👌👌 Välkomna!

37

Kan du hitta Christian och Jocke? Eftersom de vet att ni är några som gillar att vara ute i sista minuten så kommer de finnas på plats fram till klockan 14 idag! Du hörde rätt. Midsommarn är räddad!☀️ Imorgon, lördag, har vi däremot stängt. Någon måtta får det lov att vara.

36

Spillt sillspad på finskjortan såhär kvällen före dagen? - Ingen fara! Vi kör öppet imorgon, på självaste midsommarafton, 10-14 👍 Välkomna!